Bewoners Molenwijk opperen ideeën voor hun buurt

05 december 2023

De Gemeente organiseerde een bijeenkomst in de OBA Molenwijk over Aanpak Noord. Bewoners konden hun ideeën voor hun buurt voordragen. Zo weet de gemeente wat er speelt in de buurt en wat de sociale behoeften zijn. Er is 100.000 euro budget beschikbaar. !WOON was ook present en informeerde bewoners over wonen, huren en de energietransitie. Er kwamen 40 bewoners op af van diverse bevolkingsgroepen.

Er ontstonden waardevolle gesprekken tussen gemeente en bewoners. Eén bewoner had het idee om horeca toe te staan in de nieuwe dierentuin in Noord, om eenzaamheid tegen te gaan. Iemand anders opperde het creëren van een speel- en sportplek voor de OBA als ontmoetingsplek voor bewoners.

Heeft u ook ideeën voor de buurt? Neem contact op met o.elum@wooninfo.nl en wij verwijzen u naar de juiste persoon bij de gemeente.

Artikel delen:

!WOON