Spreekuur Haarlem uitgebreid met isolatieadvies

04 april 2024

In de Generaal Cronjéstraat in Haarlem kunnen bewoners wekelijks op het !WOON spreekuur binnenlopen met al hun vragen over huren en wonen. Sinds april is de dienstverlening uitgebreid en kun je ook terecht als je vragen hebt over het isoleren van je huurwoning, zoals het aanbrengen van dubbelglas. We kijken samen naar de mogelijkheden om met je verhuurder in gesprek te gaan over het verbeteren van de woningisolatie.

Elke woensdagmiddag van 14.00-16.00 is een medewerker aanwezig die je verder kan helpen. Wij bieden gratis informatie en ondersteuning aan huurders in de particuliere huursector, zo nodig tot het afdwingen bij de rechter aan toe.

 

Contact en informatie

Kom langs op het inloopspreekuur aan de Generaal Cronjéstraat 1A. Wij zijn er elke woensdag van 14.00-16.00.
Je kunt ook mailen naar energie@wooninfo.nl
Meer informatie lees je op wooninfo.nl/isolatie en download het stappenplan voor huurders in Haarlem.

Artikel delen:

!WOON