Jaarverslag 2023: Aan de slag met bewoners

07 mei 2024

Vele contacten met bewoners kenmerkten ook in 2023 het werk van !WOON. De meeste werkzaamheden vinden plaats in Amsterdam, in de regio kunnen steeds meer bewoners ook op ons advies en ondersteuning rekenen. In Aalsmeer startte in maart een nieuw spreekuur, bewoners in Diemen, Amstelveen en Haarlem weten de spreekuren aldaar goed te vinden. Er waren mooie successen, maar ook langdurige juridische trajecten rondom onderhoudsgebreken, te hoge servicekosten en natuurlijk de huurprijs. Energiecoaches bereikten de mooie mijlpaal van 10.000 huisbezoeken. Behalve met de individuele bewoners is er veel samengewerkt met bewonerscommissies, huurdersorganisaties, Verenigingen van eigenaren, wooncoöperaties en andere initiatieven. De Proeftuin Buurtplatformrecht bleek al snel een succesvolle leeromgeving. Het werkbezoek van Hugo de Jonge en de uitreiking van de Andreaspenning aan scheidend directeur Jacqueline van Loon mogen niet onbenoemd blijven. Dit jaarverslag biedt een beeld van ons werk over de volle breedte en in het gehele werkgebied, naast de diverse verantwoordingsrapportages aan gemeenten en opdrachtgevers en de signaleringsrapportage Staat van de huurder 2023 . Klik hier voor de pdf-versie.

 

 

 

 

Artikel delen:

!WOON