Verwarming en elektra zijn vaak een belangrijk deel van de woonlasten. Veel mensen kunnen hier op besparen. Met de stijgende energieprijzen is dat extra interessant. !WOON heeft een mooi aanbod voor bewoners. Met simpele maatregelen (radiatorfolie, waterbespaarder, standby-killer, LED-lampen) maak je een goed begin. Isolatie is een effectieve volgende stap: (HR++) dubbel glas, spouwmuur, vloer en dakisolatie, en ook een betere verwarmingsketel zorgt voor lagere stookkosten. Naast besparen is een beter wooncomfort een goed resultaat! Tot slot kan je als bewoner aan de slag je eigen energie op te wekken. !WOON biedt bewoners hierbij onder meer:

  • De Energiecoach: gratis advies én een set bespaarproducten op maat voor iedereen die woont in Amsterdam en een aantal gemeenten in de regio.
  • Project Energie en Woningverbetering (PEW): advies en ondersteuning voor huurdersgroepen die zelf het initiatief willen nemen hun wooncomplex te voorzien van betere isolatie en eventueel andere verwarmingsbronnen en een redelijk voorstel aan de verhuurder/eigenaar willen doen om daarover in gesprek te gaan.


Projectsoort:

Stadsdeel:

Verhuurder:

Adres/buurt:

Artikel delen:

!WOON