All-in huur van 1.450 euro door kantonrechter uitgesplitst

Kenmerk: 9289062
Datum uitspraak: 8 maart 2022
Rechter: Van de Poel
Instantie: Kantongerecht
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder gaat in beroep tegen all-in uitspraak huco. Kantonrechter stelt kale huurprijs en voorschot servicekosten vast op respectievelijk 797,50 en 362,50 euro.

Samenvatting

Verhuurder gaat in beroep tegen all-in uitspraak huco. Huurder is inmiddels al verhuisd. Zaak gewonnen. All-in huur van 1.450 euro door kantonrechter uitgesplitst in een kale huurprijs en voorschot servicekosten op respectievelijk 797,50 en 362,50 euro. In reconventie wordt de betalingsverplichting voor het gebruik van de meubilering over de periode 1 februari t/m 15 juni 2019 vastgesteld op 450 euro.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON