All-in, meubels, eigendom

Kenmerk: 1306782 CV EXPL 11 -41407
Datum uitspraak: 24 juli 2012
Rechter: M.D.Ruizeveld
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Bij de kantonrechter omdat er sprake was van All-in, bleek toch niet zo te zijn omdat meubels niet eigendom waren van de eigenaar.

Samenvatting

Huurovereenkomst tussen Kreuger(VH) en Braakhuis(H) beëindigd. Nieuwe eigenaar is Bakker en maakt een nieuwe overeenkomst met Braakhuis de nieuwe overeenkomst heeft een hogere huurprijs.Braakhuis gaat naar huurcommissie want het is All-in want er staat meubilering in de woning. huurcommissie deed geen uitspraak en verwees door naar de kantonrechter. De heer Bakker geeft aan dat het geen All-in huur is omdat de meubilering niet van hem is en ook niet is opgenomen in de nieuwe huurovereenkomst. Rechter geeft aan dat de meubilering nu van de huurder is.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON