Behang en vloerbedekking wel of geen servicekosten

Kenmerk: 4809833 CV EXPL 16-5072
Datum uitspraak: 5 december 2016
Rechter: C.L.J.M. de Waal
Instantie: Rechtbank Amsterdam
Winnaar: schikking

Opnieuw zoeken:

Kern

Kan niet verwijderbaar glasvezel behang en gedeeltelijk verlijmd laminaat met plinten wel of niet via de servicekosten in rekening gebracht worden bij huurder. Tussenvonnis en vonnis.

Samenvatting

Huurder is gedagvaard n.a.v. uitspraak Huco over servicekostenafrekening. Clever Real estate wil dat plinten, laminaat en wandafwerking wel in sk worden verrekend. (Plus andere afschrijvingstermijn). (En dat daarom ook adm kosten hoger moeten zijn). Vloer wel in sk, wandafwerking niet in sk. Adm kosten niet aangepast. Afschrijvingstermijn ook niet. Proceskosten gedeeld.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON