Beïndiging huurovereenkomst op basis van dringend eigen gebruik

Kenmerk: 4930953
Datum uitspraak: 6 februari 2017
Rechter: Ulrici
Instantie: Kantongerecht
Winnaar: Verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Advocaat van de verhuurster heeft de huurovereenkomst opgezegd wegens dringend eigen gebruik. Hij heeft in 2012 ook al een poging gedaan (tevergeefs). Ontruiming toegewezen, maar wel hoger beroep ingesteld.

Samenvatting

Advocaat van de verhuurster heeft de huurovereenkomst opgezegd wegens dringend eigen gebruik. Hij heeft in 2012 ook al een poging gedaan (tevergeefs). Ontruiming toegewezen, maar wel hoger beroep ingesteld. Zaak is geschikt in Hoger beroep.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON