beroep tegen negatieve uitspraak huco uitsplitsing all-in

Kenmerk: 2149043/CV EXPL 13-16873
Datum uitspraak: 7 februari 2014
Rechter: E.R.S.M. Marres
Instantie: kantonrechter
Winnaar: verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Uitgangspunt dat huurovereenkomst all-in is omdat er geen vergoeding voor meubilering-stoffering werd opgenomen in het contract wordt door de rechter niet gevolgd.

Samenvatting

Uitgangspunt dat huurovereenkomst all-in is omdat er geen vergoeding voor meubilering-stoffering werd opgenomen in het contract wordt door de rechter niet gevolgd. Die volgt de stelling van verhuurder (en de huurcommissie) dat de inventaris geen waarde meer had en er dus ook niks voor verschuldigd is, ondanks de plaatsing van eennieuwe wasmachine.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON