Beroep verhuurder tegen all-in uitspraak huco. In reconventie terugbetaling teveel betaalde huur en servicekostenmissie

Kenmerk: 9870190
Datum uitspraak: 29 november 2023
Rechter: Van Dam van Isselt
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder gaat in beroep tegen all-in uitspraak Huurcommissie. De all-in huur van € 3.500,00 werd per 1 oktober 2019 vastgesteld op € 1.925,00 vermeerderd met € 825,00 voorschot servicekosten. De verhuurder was het daar niet mee eens en stapte naar de kantonrechter. In reconventie hebben huurders vaststelling servicekosten gevorderd.

Samenvatting

Verhuurder gaat in beroep tegen all-in uitspraak Huurcommissie. De all-in huur van € 3.500,00 werd per 1 oktober 2019 vastgesteld op € 1.925,00 vermeerderd met € 825,00 voorschot servicekosten. De verhuurder was het daar niet mee eens en stapte naar de kantonrechter. In reconventie hebben huurders vaststelling servicekosten gevorderd en terugbetaling van € 14.116,63. Afloop: alle vorderingen van de verhuurder zijn afgewezen, alle vorderingen van de huurders toegewezen. Na tussenkomst van de deurwaarder
heeft de verhuurder betaald.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON