Bewijslast ontvangst klachtenmelding 7:257

Kenmerk: 4327280
Datum uitspraak: 20 januari 2017
Rechter: C.W. Inden
Instantie: Kantongerecht
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

erhuurder gaat in beroep tegen uitspraak huurcommissie. Hij zou de klachtenmelding niet ontvangen hebben. Kantonrechter acht het aannemelijk dat verhuurder op de hoogte is gesteld over de gebreken. De tijdelijke huurverlaging blijft van kracht.

Samenvatting

Verhuurder gaat in beroep tegen uitspraak huurcommissie. Hij zou de klachtenmelding niet ontvangen hebben. Medewerker WSWonen Centrum is opgeroepen voor getuigenverhoor. Daarna is er vonnis gewezen. Kantonrechter acht het aannemelijk dat verhuurder op de hoogte is gesteld over de gebreken. De tijdelijke huurverlaging blijft van kracht.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON