Borg en schoonmaakkosten

Kenmerk: 8667086 CV EXPL 20-13311
Datum uitspraak: 9 november 2020
Rechter: mr.T.M.A. van Loben Sels
Instantie: De Rechtbank Amsterdam
Winnaar: Schikking

Opnieuw zoeken:

Kern

Het gaat om een mevrouw Pinar Puren Caglar van de Baden Powellweg 3, die 3300 euro aan borg niet terug krijgt. En de verhuurder verplicht haar zelfs nog borg toe te moeten betalen.
Hij dient hiervoor o.a. een schoonmaakrekening in waarbij hij zelf zijn vrouw heeft laten schoonmaken.

Samenvatting

Schikking op 09-11-2020 Bijgesloten in bovenstaande zaak is een rekening met een proces-verbaal van schikking voor €1000. Een schikking vond ik het verstandigste. De kantonrechter leek alle schoonmaakkosten toe te willen wijzen. Çaglar deed het tamelijk slecht op de zitting. Ze begon over haar “nephews” die alles maar hadden achtergelaten in de woning en ze noemde spullen van Knoop die ze had weggegooid, omdat die stuk waren, terwijl ze Knoop niets gezegd had. Die €1000 leek P. Commandeur het best haalbare.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON