Borgzaak

Kenmerk: 7606428 CV EXPL 19-6191
Datum uitspraak: 27 januari 2020
Rechter: C. Kraak
Instantie: kanton
Winnaar: huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Nadat uit de eindinspectie niks bleek kregen H’s bij het terugvragen van de borg een lijst met aangetroffen gebreken als verantwoording voor het niet teruggeven van de borg. H’s in het gelijk gesteld door de rechter.

Samenvatting

H’s hebben een eindinspectie met de makelaar gehad bij verhuizing, er waren geen opmerkingen. Achteraf krijgen H’s hun borg van 2600 niet terug van de eigenaar en krijgen ze een brief van een advocaat dat er allemaal gebreken in de woning zouden zijn. Via SU West, zaak Guido. -ef-
Navraag stavaza 1 okt 2019 -ef-
idem 21-11-2019 -ef-
loopt nog 21-11-2019 -ef-
20200422 navraag stavaza-ef-
15-09-2020 navraag stavaza -ef-
Einddeclaratie en vonnis onvtangen, zaak gewonnen door H’s

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON