Dispuut over de manier van berekening van de huurverhoging voor parkeerplekken

Kenmerk: 4909106CV EXPL 16-9055
Datum uitspraak: 29 augustus 2016
Rechter: CLJM de Waal
Instantie: kantonrechtbank
Winnaar: Verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Stadgenoot hanteert een formule voor de jaarlijkse verhoging die nogal fors uitpakt. Huurders zijn het daar niet mee eens en beroepen zich mede op de erfpacht voorwaarden.

Samenvatting

Huurster die in de BC zit wil onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de huurprijs van de verplicht te huren parkeerplekken aan te pakken , ook de doorgevoerde forse huurverhoging voor de garages.
Deze zaak wordt verloren maar uiteindelijk in een voortgezette procedure die aangespannen was door Stadgenoot vanwege vermeende huurachterstand omdat huurders niet d verhoging betaalden die verhuurder wenste, alsnog gewonnen door huurder

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON