Dringend eigen gebruik voor renovatie afgeketst

Kenmerk: 7163229
Datum uitspraak: 26 september 2018
Rechter: C. von meyenfeldt
Instantie: kanton
Winnaar: huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

H kreeg opzegging dringend eigen gebruik door Rochdale. Procedure wordt niet doorgezet. H stemt in met afstand van zolder en renovatievoorstel.

Samenvatting

De woning van H en de andere woningen uit het complex dat Rochdale van DuWo heeft overgenomen staat al meer dan 10 jaar op de lat voor renovatie. H wordt nu de huur opgezegd wegens dringend eigen gebruik. Alleen deze H? Andere H uit blok kreeg onlags te horen dat dringend onderhoud niet gaat gebeuren omdat Rochdale over 2 jaar gaat renoveren.
H stemde in met een compensatie van 4000 in ruil voor afstand van zolderberging en renovatie bovenste verdieping. H kan blijven wonen.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON