Geen beëindiging huurovereenkomst wegens structurele wanverhouding

Kenmerk: 5242411
Datum uitspraak: 14 maart 2017
Rechter: MD Ruizeveld
Instantie: Kantongerecht
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Kantonrechter wijst beëindiging huurovereenkomst af. Geen aantoonbare structurele wanverhouding en ook werkzaamheden zijn niet noodzakelijk.

Samenvatting

Dringend eigen gebruik wegens structurele wanverhouding en twijfelachtige noodzaak werkzaamheden. Uitspraak: kantonrechter wijst beëindiging huurovereenkomst af. Geen aantoonbare structurele wanverhouding en ook uit te voeren werkzaamheden zijn niet noodzakelijk.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON