Geliberaliseerde huurovereenkomst – herstel gebreken en huurkorting

Kenmerk: 10424162
Datum uitspraak: 19 april 2023
Rechter: Inden
Instantie: Kantongerecht
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Betreft aanpak onderhoud bij geliberaliseerde huurovereenkomst. Verhuurder moet herstel plegen en tot aan de datum van herstel geldt een huurkorting van 40%.

Samenvatting

Betreft aanpak onderhoud bij geliberaliseerde huurovereenkomst. Verhuurder moet herstel plegen en tot aan de datum van herstel geldt een huurkorting van 40%. Verhuurder moet ook een voorschot op de huurverlaging betalen van 10.000 euro.

Let op: door een BUG kon het vonnis niet geupload worden. Wordt aan gewerkt!

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON