hilwis stookkosten collectieve ketel onredelijk

Kenmerk: CV 15-24525 en CV 16-2319
Datum uitspraak: 18 september 2017
Rechter: Ulrici
Instantie: rechtbank amsterdam
Winnaar: huurders

Opnieuw zoeken:

Kern

ketel is verouderd en wordt steeds minder efficient. Verhuurder breekt overleg over oplossing voortijdig af. Als gevolg van deze verwijtbare handelswijze van variaprop is de scheefgroei tussen werkelijke en redelijke kosten blijven bestaan en zelfs opgelopen. Hierdoor hoeven huurders slechts 25% van de werkelijke kosten te betalen.

Samenvatting

nog aanvullen, oa overweging dat indiv installatie voor oplossen onderhoudsprobleem misschien niet ot huurverhoging had hoeven leiden (checken!)

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON