Hoger beroep puntentelling huurcommissie

Kenmerk: CV 07-287
Datum uitspraak: 17 september 2008
Rechter: P. Ingelse, R.J.F. Thiess
Instantie: Sector Civiel Recht
Winnaar: Verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Samenvatting

Verhuurder is het niet eens met de uitspraak van de huurcommissie. Tijdens de zitting worden de punten van de isolatie, keuken, badkamer besproken en verhoogt. De verhuurder toont aan met behulp van facturen dat hij investeringen heeft gedaan op deze punten. Daardoor worden er in overleg extra punten toegekend aan de woning (voor de precieze punten zie uitspraak).

De rechter beoordeeld dat de punten worden aangepast. Omdat geen van beide partijen echter als winnaar of verliezer kan worden aangewezen worden de proceskosten gecompenseerd.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON