Huurders betalen voor huismeester die geen diensten levert

Kenmerk: 6667137 CV EXPL 17-2205
Datum uitspraak: 7 maart 2017
Rechter: C.L.J.M. de Waal
Instantie: Kanton
Winnaar: huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Huurders betalen voor huismeester die geen diensten levert die voor rekening van huurders zijn. Huurders winnen bij verstek.

Samenvatting

Huurder moet servicekosten betalen voor een huismeester, volgens Ymere is er 70% van de huurders mee eens, datgelooft huurder niet, bovendien wordt geen huismeesterdienst geleverd. -ef-
Vh heeft toegegeven dat de claim van de huurders terecht was, maar niet ingestemd met de grondslag van de vordering. Daarom is de procedure verder gezet maar verhuurder liet verstek gaan. Wordt aangekaart bij de koepel.
Geldt ook voor Z17008 en Z17009.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON