huurprijs/servicekosten/opleveringschade/huurderving

Kenmerk: CV 10-22115.4ev
Datum uitspraak: 4 februari 2013
Rechter: mr.M.V.Ulrici
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Samenvatting

in reconventie. huurprijsvaststelling, de vraag of al dan niet sprake was van gemeubileerde verhuur, afrekeningen servicekosten, opleveringschade/waarborgsom, huurderving, etc. De procedure is er ook naar: er zijn al meerdere zittingen geweest, bezoek ter plaatse en getuigenverhoren. Deze verwijzing voor de zaak in conventie.
De zaak is zowel in conventie (vaststellen huurprijs en servicekosten) als in reconventie (schade na oplevering) grotendeels verloren. Huurder moet betalen, al is het een stuk minder dan de verhuurder heeft gevorderd.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON