Huurprijsprocedure tegen beheerder of eigenaar

Kenmerk: 6655658
Datum uitspraak: 30 juli 2018
Rechter: Loben Sels
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

De kantonrechter heeft zich niet formeel opgesteld ter zake van de tenaamstelling van Rappange als opgenomen in het verzoek van de Huurcommissie.

Samenvatting

Rappange gaat in beroep tegen 257 uitspraak huco. Citaat: ‘’De kantonrechter zal zich ook niet formeel opstellen ter zake van de tenaamstelling van Rappange als opgenomen in het verzoek van de Huurcommissie en dit passeren. Met huurdfer is de kantonrechter van oordeel dat Rappange niet is geschaad in haar belangen’’. Op de klachtenmelding en het verzoekschrift stond Rappange BV, een niet bestaand bedrijf.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON