Huurprijsvaststelling – all-in huurprijs / redelijkheid en billijkheid / uitdrukkelijke instemming huurder

Kenmerk: 8368753
Datum uitspraak: 25 augustus 2020
Rechter: Brokkaar
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder gaat in beroep tegen art 249 BW / all-in uitspraak huurcommissie. Vonnis: uitspraak huurcommissie is niet in strijd met redelijkheid en billijkheid. Uitspraak huurcommissie blijft in stand.

Samenvatting

Verhuurder gaat in beroep tegen 249 / all in uitspraak huurcommissie. Discussiepunten zijn redelijkheid en billijkheid / uitdrukkelijke instemming van huurder met de huurprijs. Vonnis: uitspraak huurcommissie is niet in strijd met redelijkheid en billijkheid. Uitspraak huurcommissie blijft in stand.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON