incasso na Huurcommissie uitspraak

Kenmerk: 389163 CV Expl 15-4628
Datum uitspraak: 12 maart 2015
Rechter: Mw de Waal
Instantie: kantonrechtbanl
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Na gewonnen Huco zaak weigert verhuurder terug te betalen. Aangezien verhuurder zich niet meldt wordt de vordering bij verstek toegewezen

Samenvatting

huurder heeft procedure bij de huurcommissie gewonnen en verhuurder heeft nog niet het bedrag (1750,96)terug gestort. Na dagvaarding wordt verhuurder bij verstek veroordeeld en de hoofdsom en wettelijke rente aan huurder toegekend.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON