Incassoprocedure / vordering na uitspraak huurcommissie te veel betaalde servicekosten

Kenmerk: 1298517
Datum uitspraak: 11 april 2012
Rechter: A.E de Vos
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Ondanks de financiele problemen waarin VH Plusvast verkeerd, ziet kantonrechter geen redenen om vordering niet te laten voldoen of om uitstel te geven, danwel opschorten van de procedure.

Samenvatting

VH wil teveel betaalde servicekosten niet restitueren. Jeroen Wolfrat doet deze zaak op WSWonen. Comparitie door kantonrechter gelast. Ondanks de financiele problemen waarin VH Plusvast verkeerd, ziet kantonrechter geen redenen om vordering af te wijzen, te matigen, of om uitstel te geven, danwel het opschorten van de procedure. Vordering volledig toegewezen, met veroordeling van VH in de kosten van de procedure. Vonnis laten betekenen door Groot & Evers eind april 2012.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON