Incassoprocedure

Kenmerk: 772263 CV
Datum uitspraak: 12 juli 2006
Rechter: A.W.J. Ros
Instantie: Sector Kanton
Winnaar: huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Na verbouwing en vernieuwing van de elektradraden lopen deze nog zichtbaar door de woning. Herstel naar oude en gangbare staat wordt ge‰ist

Samenvatting

De huurder eist een veroordeling tot betaling van het bedrag van ruim 4.800, – euro, met een extra vordering voor de gemaakte kosten.

De verhuurder heeft niet gereageerd.

De rechter beoordeelt dat de eis terecht is en wordt toegewezen. De verhuurder wordt veroordeeld tot betaling van het bedrag, plus de buitenrechtelijkekosten voor de vertegenwoordiger en de proceskosten. Totaal bedrag komt ongeveer op 6000, – euro.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON