Interpretatie tijdelijke verhuur

Kenmerk: kk18-1077
Datum uitspraak: 21 december 2018
Rechter: C. von Meyenfeldt
Instantie: M.T.H. Gunther
Winnaar: Verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Samenvatting

Verhuurder wil huurovereenkomst via kort geding Beëindigen. Anita de Haan wil dit graag als testcase voor interpretatie “tijdelijke verhuur” met verlengingsclausule.
Uitspraak is dat huurder zaak heeft verloren volgens de rechter staat er duidelijk in het contract dat het om een contract voor bepaalde tijd gaat. De huurder wordt veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding en betaling van de proceskosten.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON