Kort geding om zolderruimte terug te krijgen

Kenmerk: 5730830
Datum uitspraak: 9 maart 2017
Rechter: CLJM de Waal
Instantie: Rechtbank Amsterdam
Winnaar: Huurders

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder heeft dak van het pand verwijderd en daarmee is bergruimte van huurster verdwenen. Vonnis in kort geding: binnen 4 weken berging van 6m2 terug op zolder.

Samenvatting

Verhuurder heeft dak van het pand verwijderd en daarmee is bergruimte van huurster verdwenen. Kort geding gestart om berging terug te krijgen. Kantonrechter verplicht verhuurder een bergruimte van 6 m2, binnen 4 weken na betekening van het vonnis, terug te bouwen op de zolderverdieping, op straffe van een dwangsom van 250 euro per dag met een maximum van 25.000 euro.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON