Kosten elektriciteit ventilatie

Kenmerk: 1246218 CV EXPL 11-13945
Datum uitspraak: 23 maart 2012
Rechter: H.C.Hoogeveen
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Samenvatting

Huurders hebben jarenlang Art 260 gewonnen ivm gestegen electra als gevolg van nieuwe ventilatoren. Voor de jaren 2008 en 2009 ineens niet meer. Onredelijke uitspraak. (huurder heeft 79,19 overgemaakt vanuit zijn DAS tbv EBF)

28 maart: De kantonrechter heeft eindelijk vonnis gewezen in bovenvermelde kwestie. huurder wordt niet gevolgd in zijn standpunt dat de kosten van gemeenschappelijke ventilatievoorzieningen niet via de servicekosten aan hem mogen worden doorbelast.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON