Nakoming renovatieovereenkomst. Verhuurder moet woning binnen bepaalde tijd opleveren op straffe van een dwangsom

Kenmerk: KK 13-1399
Datum uitspraak: 4 oktober 2013
Rechter: Fruytier
Instantie: Rechtbank Amsterdam
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

VH komt renovatieovereenkomst niet na. Kort geding procedure. Verhuurder komt niet opdagen tijdens kort geding en vordering wordt toegewezen. Woning moet op 15 december 2013 worden opgeleverd op straffe van een dwangsom van 250 euro per dag met een maximum van 25.000 euro

Samenvatting

VH komt renovatieovereenkomst niet na. Kort geding procedure. Verhuurder komt niet opdagen tijdens kort geding en vordering wordt toegewezen. Woning moet op 15 december 2013 worden opgeleverd op straffe van een dwangsom van 250 euro per dag met een maximum van 25.000 euro.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON