onderhouds procedure

Kenmerk: 1310745CV EXpl 11-43369
Datum uitspraak: 28 december 2012
Rechter: R.A. Overbosch
Instantie: Kanton
Winnaar: geen van beiden

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder wordt veroordeeld het onderhoud te verhelpen echter huurder moet dan na renovatie een huurprijs betalen volgens de puntentelling na renovatie.

Samenvatting

Woning is al jaren een krot. De buitendeur ligt er half uit en nog veel andere problemen. Huco zaak gewonnen, maar gebreken worden niet opgelost. Na eindeloos wachten doet een andere rechter uitspraak dan degene die de zitting heeft gedaan en vonnis is niet goed: eigenaar wordt veroordeeld op straffe dwangsom de boel op te knappen maar huurder moet na renovatie een huurprijs volgens de nieuwe punten betalen. Panholzer gaat in beroep.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON