ontruiming ivm sloop

Kenmerk: /13/-5823(17 / KG ZA 15_2
Datum uitspraak: 2 april 2015
Rechter: M. W. van der Veen
Instantie: Voorzieningenrechter Cvie
Winnaar: Verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Eigen Haard wil slopen en dit zijn de laatste bewoners in het complex. Eigen Haard is van mening dat zij kansen genoeg hebben gehad op een passende woning maar huurders vinden van niet. Eigen haard start een kort geding.

Samenvatting

Net voor het vonnis accepteren huurders alsnog een woning. De rechter oordeelt dat elke woning passend is en het verzoek om enig uitstel haalt het ook niet.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON