Ontruiming wegens in gebruik geven woning bij derden

Kenmerk: C/13/570474/ KG ZA 14-102
Datum uitspraak: 29 september 2014
Rechter: R.H.C. Jongeneel
Gemachtigte:
Instantie: voorzieningenrechter
Winnaar: verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

H verklaarde zelf op de woning te wonenen "stiefzoon"woning te laten gebruiken. Bleek ter zitting, ook uit verklaring zogenaamde stiefzoon, niet te kloppen. Illegale onderhuur -> ontruimingsvonnis

Samenvatting

Aan derden in gebruik afstaan. Melding over andere bewoner uit 2012, bij controle in 2014 wordt een dergelijk iemand op de woning aangetroffen. Deze verklaart maandelijks contant te betalen en er al geruime tijd te wonen. Verder verklaart hij dat H elders woont bij vriendin. Verweren verworpen, ontruiming.
Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON