Restitutie na uitspraak huurcommissie

Kenmerk: 1345351 CV EXPL 12-14370
Datum uitspraak: 21 december 2012
Rechter: H.C.Hoogeveen
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Huurder wilt graag een terugvordering van haar teveel betaalde huur na de uitspraak van de huurcommissie. Verhuurder verdedigt de vordering met een verrekening van schade aan het trappenhuis

Samenvatting

Restitutie n.a.v. uitspraak huurcommissie.VH verdedigde zich met een vordering in verband met herstel trappenhuis en wilde verrekenen. Schade zou door huurder veroorzaakt zijn. Huurder verdedigde zich succesvol met de stelling dat er bij oplevering geen opnamestaat was gemaakt. Of de schade daadwerkelijk door h veroorzaakt was, zou nader onderzoek vereisen.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON