Restitutie waarborgsom van 4.200 euro

Kenmerk: 4902288
Datum uitspraak: 2 mei 2016
Rechter: CLJM de Waal
Instantie: Kantongerecht
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Restitutie waarborgsom van € 4.200,00. Verhuurder reageert niet op verzoek huurder en laat doorschemeren dat de woonruimte niet goed is opgeleverd (er zou schade aan gordijnen zijn).

Samenvatting

Restitutie waarborgsom van € 4.200,00. Verhuurder reageert niet op verzoek huurder en laat doorschemeren dat de woonruimte niet goed is opgeleverd (er zou schade aan gordijnen zijn). Verhuurder heeft gedurende de onderhandelingen de roldatum voor CvA laten verstrijken. Rechter heeft dus vonnis gewezen, waarbij de vordering van huurder geheel is toegewezen, incl. de proceskostenveroordeling.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON