Schade bij oplevering / waarborgsom / betalingsverplichting bijkomende kosten

Kenmerk: 8056483
Datum uitspraak: 26 juni 2020
Rechter: C.W. Inden
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder weigert waarborgsom terug te betalen. Verhuurder is gedagvaard maar kwam met tegenvordering eindafrekening servicekosten.

Samenvatting

Verhuurder weigert waarborgsom ad 1.500 euro terug te betalen. Verhuurder is gedagvaard maar kwam met tegenvordering eindafrekening servicekosten. Die bleek redelijk te zijn. Verder heeft de kantonrechter huurder schadeplichtig bevonden vanwege het niet correct opleveren van de woning. Zaak oorspronkelijk gevoerd door PC, maar later overgenomen door !WOON.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON