Servicekosten voor de vloer

Kenmerk: 200.039.5
Datum uitspraak: 2 november 2009
Rechter: C. von Meyenfeldt
Instantie: Sector civiel recht
Winnaar: schikking

Opnieuw zoeken:

Kern

Na verbouwing en vernieuwing van de elektradraden lopen deze nog zichtbaar door de woning. Herstel naar oude en gangbare staat wordt ge‰ist

Samenvatting

Hoger beroep.
De huurder is de verhuurder 50, – euro verschuldigd voor de vloerbekleding in de woning. En door de huurder wordt geen specificatie van de servicekosten verlangt, zolang de servicekosten 50 euro blijft bedragen.

De verhuurder geeft 1.500, – euro aan servicekosten terug aan de huurder, dit is een onverschuldigde betaling.

De rechter beoordeelt dat er eens schikking is gesloten en sluit zich hier bij aan. Beide partijen betalen hun eigen gemaakte kosten.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON