Tenaamstelling na overlijden hooffdhuurder

Kenmerk:
Datum uitspraak: 10 september 2015
Rechter: Y Jacobs
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Samenvatting

De heer T Verheijen (52 jaar) woont met zijn moeder en zijn nichtje in de woning. Hij heeft de zorg voor beiden. Op 10 maart 2013 is zijn moeder overleden.
Verzoek om tenaamstelling is geweigerd door Ymere, omdat niet voldoende aangetoond wordt datr er sprake is van een gemeenschappelijke huishouding. Op 16 okt is garantie door bestuur verhoogd naar € 2150.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON