Terugvordering borg

Kenmerk: 8820186 cv expl 20-18657
Datum uitspraak: 2 februari 2021
Rechter: Y.A.M. Jacobs
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Met tussenkomst rechter is er ene vaststellingsovereenkomst opgesteld. Beide kamerhuurder krijgen geld terug. resp € 640,- en € 190,- en de proceskosten van € 200,-

Samenvatting

Betreft terugvordering borg en bemiddelingskosten bij Mathijs Dekker van 020 rental. Zaak is gewonnen. Ene huurder ontvang €640,- restant waarborg en andere huurder € 190. Verder ontvangen Boyd en Youssef tezamen € 200,- proceskosten. Met tussenkomst van de rechter is er een vaststellingsovereekomst opgesteld.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON