terugvordering rest borgsom en teveel betaalde servicekosten

Kenmerk: 4614147 CV EXPL 15-31981.
Datum uitspraak: 7 augustus 2017
Rechter: M.V. Ulrici
Instantie: kantonrechtbank
Winnaar: huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

De rechter wijst vordering van huurder inzake teveel betaalde servicekosten en rest borgsom toe en wijst een paar (kleine ) vorderingen van verhuurder in reconventie toe. Huurder krijgt in uitspraak 3944 terug, geëist was 4500

Samenvatting

Nav gewonnen huco uitspraak weigert verhuurder terug te betalen. De rechter wijst de vorderingen van huurder op servicekosten en deel borgsom toe.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON