Terugvordering teveel betaalde all inclusive huur

Kenmerk: 7379585 cv expl 18-286920
Datum uitspraak: 10 januari 2019
Rechter: C.L.J.M. de Waal
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Huurder wordt in gelijk gesteld en krijgt € 2.515,- aan teveel betaalde huur en servicekosten terug. Verhuurder wordt tevens veroordeeld tot betaling gerechtskosten.

Samenvatting

Met terugwerkende kracht EBF aangemaakt.
Procedure all inclusive huurprijs €650,- Huurcommissie heeft aangegeven dat een netto huurprijs € 255,- en servicekosten €162,50 gerechtvaardigd is. Huurder vordert via bodemprocedure teveel betaalde huur en servicekosten terug en het restant van de borg. En is in zijn gelijk gesteld.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON