Toekenning onderhuurbescherming

Kenmerk: CV 10-18822
Datum uitspraak: 31 oktober 2011
Rechter: J. Westhoff
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder vordert ontruiming en stelt dat huurder geen recht heeft op onderhuurbescherming. Kantonrechter wijst vordering tot ontruiming af.

Samenvatting

Verhuurder vordert ontruiming en stelt dat huurder geen recht heeft op onderhuurbescherming. Daarnaast heeft huurder een werkeloosheidsuitkering en zou de huur niet kunnen opbrengen. Kantonrechter gaat hier niet in mee en wijst de vordering tot ontruiming af.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON