Toewijzing borg en ovreengekomen vertrekvergoeding

Kenmerk: 8022398 CV EXPL 19-18977
Datum uitspraak: 31 januari 2020
Rechter: C.L.J.M. dfe Waal
Instantie: kanton
Winnaar: huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Advocaat VH gaf aan dat H niks zou krijgen omdat VH zou gedwaald hebben bij aangaan overeenkomst en dat hij VH niet meer vertegenwoordigde. H had klacht ingediend bij de deken, die verklaarde klacht gegrond en liet advocaat de kosten vergoeden aan H. VH vervolgd voor gerechtskosten, zaak gewonnen. VH kwam pas ovr de brug na beslag en dreiging met executie op het pand.

Samenvatting

VH houdt volledige borg en overeengekomen verhuisvergoeding in. VH eist 10 000 euro omdat volgens VH de woning niet goed is opgeleverd. Zaak Sabri -ef-
25-06-2020 navraag stavaza
15-09-2020 navraag stavaza -ef-
05-10-2020 zaak is bij verstek gewonnen, deurwaarder is bezig de veroordeling te innen;
Advocaat VH gaf aan dat H niks zou krijgen omdat VH zou gedwaald hebben bij aangaan overeenkomst en dat hij VH niet meer vertegenwoordigde. H had klacht ingediend bij de deken, die verklaarde klacht gegrond en liet advocaat de kosten vergoeden aan H. VH vervolgd voor gerechtskosten, zaak gewonnen. Vh kwam pas ovr de brug na beslag en dreiging met executie op het pand.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON