Vaststelling huurprijs en voorschot – beroep tegen uitspraak huurcommissie 7:258 BW

Kenmerk: 6079714
Datum uitspraak: 16 maart 2018
Rechter: E. Pennink
Instantie: Kantongerecht
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Beroep verhuurder tegen 7:258 BW all-in uitspraak Huurcommissie. Kantonrechter heeft de huur uitgesplitst en in reconventie is de teveel betaalde huur met succes teruggevorderd.

Samenvatting

Beroep verhuurder tegen 7:258 BW all-in uitspraak Huurcommissie. Kantonrechter heeft de huur uitgesplitst conform de uitspraak van de huurcommissie en in reconventie is de teveel betaalde huur met succes teruggevorderd.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON