vaststellingsovereenkomst: volgens verhuurder vallen oude servicekosten hier ook onder

Kenmerk: 3112051 CV EXPL 14-15403
Datum uitspraak: 15 juni 2015
Rechter: Löben Sels
Instantie: rechtbank amsterdam
Winnaar: Verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

vaststellingsovereenkomst: volgens verhuurder vallen oude servicekosten hier ook onder. Rechter oordeelt anders omdat de verhuurder over dat jaar nog geen afrekening had gestuurd toen de overeenkomst werd gesloten.

Samenvatting

VH had met H geschikt bij een kantonrechterberoep na 2 HuCo zaken. VH is van mening dat een derde vordering van H uit een derde HuCozaak ook onder de schikking valt en beweert dat H een huurschuld heeft omdat H de vordering op VH verrekent met de huur. H werd gedagvaard voor het betalen van achterstallige huurpenningen en in ontbinding van de huurovereenkomst. omdat verhuurder echter geen afrekening had gestuurd vóór de vaststellingsovereenkomst, behoort dit onderdeel er niet onder.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON