Verguurder verzoekt huurcommissie uitspraak te vernietigen

Kenmerk: 7821838 cv expl 19-12676
Datum uitspraak: 29 november 2019
Rechter: E. Pennink
Instantie: Kantonrechter
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder wil dat uitspraak huurcommissie wordt vernietigd en dat hoogte servicekosten als redelijk wordt bestempeld. Daarnaast wil verhuurder beëindiging van de huurovereenkomst. De verhuurder is veroordeeld tot het terug betalen van teveel in rekening gebrachte servicekosten.

Samenvatting

Verhuurder wil dat uitspraak huurcommissie wordt vernietigd en dat hoogte servicekosten als redelijk wordt bestempeld. Daarnaast wil verhuurder beëindiging van de huurovereenkomst. De verhuurder is veroordeeld tot het terug betalen van teveel in rekening gebrachte servicekosten. Hij moet huurder ruim € 3.200,- over de periode 2015 – 2018 terug betalen inclusief rente. Het totaal bedrag komt hiermee op € 13.561,- De verhuurder heeft, via Anita, hiervoor met de huurder een betalingsregeling getroffen.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON