Verhuurder vecht huurverlaging ivm gebreken aan die de Huurcommssie uitspreekt. Verlaging blijft instand, maar wordt wel verminderd

Kenmerk: CV 11-6105
Datum uitspraak: 9 september 2011
Rechter: M.P.A.M. Frytier
Instantie: sector Kanton
Winnaar: Verhuurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Samenvatting

Verhuurder gaat in beroep tegen uitspraak huco waarbij huurverlaging is toegekend. Gaat met name om onderhoud. Verhuurder vordert ook medewerking H bij verhelpen. H. is tijdelijk (..?) naar deze woning verhuisd. Was gedwongen uitgeplaatst, vanwege dringend herstel pand aan de Marnixkade. HM is ook advocaat in deze kwestie (FOV 10-43).
Huur is flink verlaagd, maar minder dan door de huurcommissie was toegekend.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON