Verhuurder vordert huurachterstand op de origneel afgepsroken huurprijs echter de huurprijs is verlaagd door Huco

Kenmerk: 245437 KK EXPL 13-1690
Datum uitspraak: 25 november 2013
Rechter: Mr Patijn
Instantie: kantonrechtbank
Winnaar: huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder gaat in feite in beroep tegen de uitspraak van de huurcommissie omdat hij vordert op origineel afgesproken huurprijs.
Kantonrechter gaat niet mee in dit verhaal.

Samenvatting

Verhuurder is het niet mee eens met de uitspraak van de Huurcommissie. Hij vordert ontruiming mede op grond van vermeende huurachterstand. Rechter veroordeelt huurders om een deel van de vermeende achterstand, te weten 4000 euro te voldoen. De achterstand is gebaseerd op de uitspraak van de Huurcommissie en niet op de oorspronkelijk afgesproken huurprijs. Rechter gaat dus niet mee in beroepseisen.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON