Verhuurder wil huurovereenkomst ontbinden op grond van aangebrachte wijzigingen zonder toestemming

Kenmerk: CV 09-23638
Datum uitspraak: 23 oktober 2012
Rechter: D. H. de Witte
Instantie: KR
Winnaar: huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Verhuurder wil huurovereenkomst ontbinden op grond van aangebrachte wijzigingen zonder toestemming. Tevens andere ruimtes door huurder in gebruik dan conform huurovereenkomst.

Samenvatting

Hogerberoep door vh na verlies door hem aangespanne KTR . 23/10/2012
CV 09-23638

Wijzigingen in 1983 aangebracht, was destijds toestemming van voormalige eigenaar/verhuurder. Tussenvonnis: huurder toegelaten bewijs te leveren voor toestemming/geen toestemming wijzigingen door rechtsvoorganger. KR stelt dat toenmalige beheerder op de hoogte was. Vordering verhuurder afgewezen.

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON