verstekvonnis Medehuurderschap

Kenmerk: 4502187 CV eXpl 15-2666
Datum uitspraak: 26 oktober 2015
Rechter: de Waal
Instantie: rechtbank amsterdam
Winnaar: Huurder

Opnieuw zoeken:

Kern

Aanvraag medehuurderschap ivm mantelzorg voor zoon van huurder. Ongemotiveerde afwijzingen verzoeken medehuurderschap. Verhuurder is niet komen opdraven bij zitting, verstekvonnis.

Samenvatting

Aanvraag medehuurderschap ivm mantelzorg voor zoon van huurder. Ongemotiveerde afwijzingen verzoeken medehuurderschap. Verhuurder is niet komen opdraven bij zitting, verstekvonnis. ..

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken. Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een gemotiveerd verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel. Vertel waarom u de uitspraak nodig hebt, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. We moeten de uitspraak namelijk anonimiseren en dat kost ons werk en tijd. Dat kan soms, maar niet altijd.

Artikel delen:

!WOON